Café Demain

Over Demain

Café Demain opende haar deuren op 3 oktober 2008. In de oudste winkelstraat van Nederland is toen een vernieuwend concept neergezet: Demain is cocktailbar met mondiale uitstraling maar dan wel een waar service, kwaliteit en vernieuwing hand in hand gaan met een informele benadering en huiselijke setting.

Met dat in het achterhoofd streven we in iedere cocktail en ieder product perfectie na, waarbij zo veel mogelijk rekening gehouden wordt met jouw persoonlijke smaak en verwachtingen als gast.

Zo hebben we onze cocktails in categorieën onderverdeeld (SWEET, SOUR, FRESH, TIKI, CLASSIC en SPECIALS) zodat je sneller bij de smaak van jouw voorkeur uitkomt.
Bovendien bestaat er natuurlijk altijd de ruimte om het nog persoonlijker te benaderen door je eigen smaakvoorkeuren aan onze bartenders door te geven. Zij zullen jou dan buiten de kaart om verrassen met een speciale, tailor-made cocktail. En als je wilt, geef je de cocktail zelf een naam en schrijven wij het recept op, zodat je hem de volgende keer gewoon weer kunt bestellen.

Naast cocktails, bevat onze menukaart een breed assortiment aan bieren, wijnen en gedistilleerde dranken. Omdat wij weten dat sommige smaken op zichzelf lekker genoeg kunnen zijn. Neem ook een kijkje op onze hapjeskaart, die vele lekkernijen uit alle windstreken bevat. Gegarandeerd dat er een perfecte begeleiding van je drankje bijzit.

Neem plaats op de fauteuils of comfortabele banken, zak weg bij een knisperend haardvuur of neem je cocktail mee naar onze ruime rokersruimte. Je kunt natuurlijk ook plaatsnemen aan de bar, waar je de kunsten van onze bartenders kunt afkijken. Welk plekje je ook uitkiest, laat je verwennen, geniet van de mensen om je heen en wij doen de rest.

Welkom in Demain.

Meerdere malen mochten wij prijzen in ontvangst nemen voor onze bartenders, cocktails, of Demain als bar.

2009 – Eervolle vermelding Best Cocktail Bar @ Venuez Hospitality & Style Awards
2009 – Maker’s Mark Mixology Sessions – 1e plaats
2010 – Diageo World Class Finals – 4e plaats
2011 – Esquire Best Cocktailbar – 3e plaats
2011 – NBC Nationale Cocktail Competitie – 1e en 2e plaats
2011 – IBA World Cocktail Championship – 5e plaats
2011 – Bacardi Legacy Final – 3e plaats
2012 – Bols Best Bartender 2011 – 2e en 6e plaats
2012 – Rose’s Cup Nederland – 1e plaats
2012 – Rose’s Cup Europe – 4e plaats
2013 – World Class Dutch Finals – 1e plaats
2013 – World Class Western Europe Finals – 1e plaats
2013 – World Class Global Finals – 9e plaats
2014 – Martini Gran Lusso Final – 2e plaats
2014 – Golden Bow Tie Awards – Best Bartender