Café Demain

Workshops

Basic Workshop

Een bondige introductie in de wereld van cocktails. In vogelvlucht wordt de historie van cocktails geschetst door een van onze bartenders. De nodige uitleg over verschillende technieken vormt een inleiding voor het maken van je eigen cocktail.
Neem contact met ons op
Tarieven:
€22,50 per persoon
Minimale deelname: 8 personen

Premium Workshop

Voor wat meer kennis en diepgang kies je voor de Premium Workshop, gegeven door een van onze prijswinnende bartenders. Hierbij creëren we de ruimte om wat dieper in te gaan op de historie en ontwikkeling van de cocktail. Aangezien drankenkennis de basis vormt voor het maken van cocktails, geven we een inkijkje in de wereld van gedistilleerde dranken. Alle verschillende technieken, tools en ingrediënten worden behandeld, zodat je in staat wordt gesteld je eigen cocktail te creëren, die het beste bij je persoonlijke smaak past.
Neem contact met ons op
Tarieven:
€27,50 per persoon
Minimale deelname: 6 personen

Royal Workshop

Bij de Royal Workshop kan je Premium Workshop aangekleed worden met een welkomstdrankje bij binnenkomst (eventueel alcoholvrij), wat hapjes tussendoor en/of een klein proeverijtje van de drank waar je interesse ligt. Bespreek met ons hoe royaal jij en je gasten behandeld wensen te worden en we stellen de perfecte workshop voor je samen.
Neem contact met ons op
Tarieven:
Vanaf €32,50 per persoon
Minimale deelname: 10 personen

Workshops kunnen eventueel ook op locatie gegeven worden.
Voor workshops in Demain geldt een eindtijd van 19.30u.
Voor workshops in Demain geldt een maximum aantal deelnemers van 25.
Duur van de workshop is afhankelijk van het aantal personen.